Зустріч з Солдатом

2015-09-18

/Files/photogallery/732/IMG_20150917_103459.jpg

Звістка про те, що Гаврилюк Сергій прийшов у відпустку на 10 днів із зони АТО миттю облетіла Ставичани, бо події, що відбуваються на Донбасі не залишають байдужим ні старого ні малого.

Тож на пропозицію директора Ставичанського нвк Корсуна Івана Анатолійовича зустрітися з учнями школи Сергій радо погодився. Кілька днів діти готували подарунки: писали листи, малювали, вишивали, ліпили.

І ось Сергій знову в стінах рідної школи, але вже не як колишній учень, а військовий, захисник Батьківщини. Дехто з дітей, не домовляючись заздалегідь, прийшли у вишиванках.

Хвилювався Сергій, хвилювались учні та вчителі, біль і гордість переповнювали серце кожного.

Хвилиною мовчання вшанували пам’ять загиблих українських воїнів. Мельничук Марічка, учениця 7 класу, прочитала свій вірш про рідну землю та наших захисників. Добрим словом згадали односельців, які зараз захищають нашу землю в зоні АТО. Гаврилюк Сергій розповів учням коротко про себе та про свої військові будні. Старших учнів, особливо хлопців, більше цікавила техніка, адже Сергій артилерист. Цікавилися учні, як солдати проводять дозвілля, що їдять, як влаштували свій побут. Із захопленням дивились діти відео та фото, що показав Сергій на своєму ноутбуці.

Година спілкування пролетіла швидко. Насамкінець діти подарували Сергієві свої вироби та листи,а він пригостив їх цукерками.

Наступного дня наш односелець повертався в зону військових дій, тож дитячі побажання миру та злагоди на нашій землі та повернення живим і здоровим додому, сподіваємось, зігріли душу нашому воїнові.

Кiлькiсть переглядiв: 259

Коментарi