Закохані в футбол.

2014-06-30

Для сучасної молоді сьогодні існує багато можливостей проводити дозвілля. Хто захоплюється комп’ютерними іграми, хто спілкується з друзями за пляшкою пива, а хто захоплюється спортом.

Тож дуже важливо ще з раннього дитинства прищепити дітям поняття здорового способу життя, складовою якого і є заняття фізичною культурою. Саме таку мету ставить перед собою директор Ставичанського НВК, а за покликанням вчитель фізкультури, Корсун Іван Анатолійович. Завдячуючи його ентузіазму та наполегливій праці, випускники нашої школи активні у спорті, де б вони у подальшому навчались чи працювали. А дехто з них пов’язав своє життя із спортом і вже, не зважаючи на юний вік, досяг вагомих результатів.

Гордістю нашого навчального закладу стала Корсун Катерина, яка розпочала свою спортивну кар’єру, займаючись у Ставичанському відділенні Берездівської ДЮСШ в секції футболу.(тренер Корсун І. А.). З 2007 грала в збірній команді Хмельницької ДЮСШ, яка в 2008 р. стала бронзовим призером першості України з футболу . З 2009 р. продовжила навчання у Костопільському спортивному інтернаті, де в складі місцевої команди здобула звання чемпіонки України, а також була визнана кращим захисником Чемпіонату України-2012 з футболу серед юніорів.

Зараз Катя грає в ФК «Легенда» м. Чернігів. Вона гравець молодіжної збірної України з футболу, брала участь в Чемпіонатах Європи, що проходили в Азербайджані, Хорватії, Шотландії, Латвії, Бельгії. Нещодавно отримала звання майстра спорту.

Корсун Ігор, випускник нашої школи, зараз навчається в Івано-Франківському коледжі фізичної культури та грає у команді з міні-футболу першої ліги «Ураган-2». (Поки готувалася замітка Ігор підписав професійний контракт з НФК «Ураган», де буде грати в основній команді.)

Не полишають заняття футболом і Давидюк Юрій, грав у складі Рівненського «Хіміка», Гулей Сергій – брав участь у Чемпіонаті Рівненської області з футболу, Захарчук Іван – активний учасник студентських спортивних спартакіад (навчається в університеті «Київська політехніка»).

Корсуном Іваном Анатолійовичем та Панцюком Ігорем, сином нині покійного вчителя фізкультури Панцюка С. Й., заснований в його честь турнір з міні-футболу для дітей та дорослих, який щороку влітку проходить в с. Ставичани. Ось і цього року в день народження Панцюка Сергія Йосиповича відбудеться чергове, уже дванадцяте, свято Спортивної звитяги, свято Молодості та Здоров’я.

Фінал свята відбудеться 12-13 липня. Де виборювати головний приз турніру будуть серед дитячих команд Крупецький НВК, Улашанівський НВК, Манятинський НВК, Малоправутинський НВК, Ставичанський НВК та Великоправутинський НВК. . А серед дорослих команди з с. Берездів, с. М.Скнит, с. В. Правутин та с. Ставичани.

Тож запрошуємо усіх фанатів футболу долучитись до завзятої родини любителів шкіряного м’яча.

Кiлькiсть переглядiв: 272

Коментарi