Найкращий читач 2014 року

2014-02-26

Уже кілька років поспіль учні нашої школи беруть участь у Всеукраїнському конкурсі «Найкращий читач України».

І цього року в Ставичанському НВК відбувся перший відбірковий конкурс "Найкращий читач школи 2014 року". Бібліотека зібрала учасників, читачів, запросила журі у складі Захарчук Г.О., вчителя української мови та літератури, Панцюк Т.В. , вчителя зарубіжної літератури та Мельничук Л.С., вчителя початкових класів. На конкурсі також були присутні п’ять бібліотекарів із сусідніх сіл ( Хвощівки, Берездова, М. Скнита, Клепачів, Киликиєва).

Учні 6-8 класів гарно підготувались до цього конкурсу, адже не кожний раз є багато глядачів , які прискіпливо оцінюють їх виступи.. Для розігріву і кращого оцінювання учасників бібліотекарем Корсун Т.О. була проведена літературна вікторина. Учні прочитали багато книг і оригінально оформили свої читацькі щоденники. Цікаво і змістовно розповідали про свої улюблені книги та свої захоплення. Виступи читачів перепліталися з музичними вітаннями, які дарували учні 5 класу.

Поки журі визначало переможців для молодших читачів, була проведена вікторина: «Рекламні оголошення відомих літературних героїв».

Ось і настала хвилююча мить. Всі учасники з нетерпінням чекали цього моменту. Журі відзначило учасницю Гедзюк Анастасію " за ерудицію" і оголосило переможців конкурсу. Ними стали Стецюк Оксана та Гераскевич Віроніка учениці 7 класу, а серед учасників 8 класу перемогу здобула Жогел Анастасія. Саме ці дівчатка будуть представляти нашу школу в районному етапі конкурсу «Найкращий читач 2014 року».

Кiлькiсть переглядiв: 186

Коментарi